Bij aansprakelijkheid van derden of bij aanspraak op een schadeverzekering

Is er sprake van letselschade? Dan brengen wij u in contact met Expertise- en schaderegelingsbureau Tijbout BV; specialisten die sinds 1992 slachtoffers van een ongeval bijstaan in het vaststellen en verhalen van letselschade. Deze bijstand is vrijwel altijd kosteloos voor het slachtoffer. De kosten komen voor rekening van de aansprakelijke partij. Dit is wettelijk zo geregeld.

Is er niemand aansprakelijk? Er zijn wellicht toch mogelijkheden!

Bij veel huis- tuin- en keukenongevallen is er niemand aansprakelijk. Dit geldt ook voor letsel opgelopen door eenzijdige verkeersongevallen of tijdens het sporten. Er zijn dan toch mogelijkheden om een vergoeding uit hoofde van een verzekering te verkrijgen. Regres Verzekerd onderzoekt de mogelijkheden op basis van no cure no pay. Kan er geen verzekeraar worden aangesproken, dan kost dat u niets. Is die mogelijkheid er wel, dan verzorgt Regres Verzekerd het claimtraject van A tot Z. Hiervoor wordt een vooraf overeengekomen percentage van het uitgekeerde schadebedrag in rekening gebracht. U loopt geen enkel financieel risico.
Indien u een ongeval is overkomen waarbij sprake is van letsel, dan kunt u contact met ons opnemen. Dat kan eenvoudig door het formulier “Schademelding voor Particulieren” in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen. Wij gaan in alle gevallen met uw schademelding aan de slag en informeren u over de mogelijkheden.

Klik op onderstaande link om naar het formulier Schademelding voor Particulieren te gaan: Formulier Schademelding voor Particulieren

Direct gratis advies?

Stuur ons een bericht
[email protected]

Binnen 24 uur antwoord op al je vragen

(075) 612 73 39

Neem contact op met een specialist